Kom i kontakt

Vi är vårt erbjudande

Provés medarbetare har en stark vilja att driva förändringsinitiativ. Vi har lång erfarenhet av förändringsarbete inom olika delar av våra kunders verksamheter. Ett aktivt och kontinuerligt arbete i medarbetardrivna kompetensgrupper är kraften i utvecklingen av vårt erbjudande och gemensamma kunskap. Kompetensgruppernas omvärldsbevakning håller oss uppdaterade med senaste forskningen kring aktuella teorier, metoder och verktyg som tillämpas i uppdragen utifrån kundernas behov och situation.

Vi finns i många branscher

Vi leder människor genom förändring

Förändringsledning handlar om att skapa yttre förutsättningar och inre motivation som ger förflyttning av individer och organisationer. Genom att möta människor skapas engagemang och driv att ta sig mot det önskade läget. Oavsett innehåll, omfattning, bransch eller om verksamheten är inom privat eller offentlig sektor, är förändring den gemensamma nämnaren för alla Provés uppdrag. Vi har hjälpt många individer och organisationer att uppleva effekten och här nedan är ett urval av dessa uppdrag:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.