Kom i kontakt

Människan först. För att vi vet att det funkar.

Människan först, oavsett om det handlar om kund eller kollega, är vår grundfilosofi. Vi har tillit som grund för utveckling och vet att samspelet mellan kultur och struktur ger verklig förändring. Vårt fokus på kvalitet, önskade effekter och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla organisationer, individer och arbetssätt.

Vi har stor kompetens, gedigen bakgrund och en stark vilja att driva förändringsinitiativ. Idag är vi runt 65 medarbetare och samarbetspartners som arbetar som förändringsledare i uppdrag inom både offentliga och privata verksamheter. Vi har dessutom mångårig erfarenhet av ledande roller i förändringsprojekt och linje och har förmågan att ta ansvaret för utvecklingsarbete av olika slag. Genom att alltid utgå från verksamhetsnyttan stärker vi våra kunders konkurrenskraft. Vi sätter människan först och vet att alla individer har potential att utvecklas och göra sina verksamheter ännu bättre.

Arbetssätt

Vi tror på individens egna ansvar och potential

Vi arbetar nära våra kunders verksamheter med fokus på helhet och kvalitet, verksamhetsnytta och arbetsglädje. Vi lägger stor vikt vid individernas engagemang, delaktighet och ansvarstagande för såväl den egna, som gruppens och organisationens utveckling. Våra arbetsformer varierar utifrån behov och situation, gemensamt är att alla Provés uppdrag innehåller ett lärande.

Vi arbetar ofta i team och med en bas i arbetsmöten med större och mindre grupper, som kan vara både befintliga inom verksamheten eller för uppdraget skapade grupperingar. Vi tror på styrkan i att arbeta tillsammans. När vi kombinerar vår kompetens inom förändringsledning och verksamhetsutveckling med kundens kunskap om sin egen verksamhet skapar vi hållbara lösningar och verklig förändring.

Hur allt startade

Allt började med ett stort engagemang

Prové startade sin verksamhet hösten 2005. Bakgrunden till att Prové kom till var viljan att göra skillnad på riktigt. Prové skulle bidra i långsiktig utveckling, skapa förändring, se människor och verksamheter växa. Provés namn bygger på engelskans ord prove för påvisa och betoningen på é i namnet står för effekter. Att i samarbete med våra kunder skapa och etablera hållbara lösningar som leder till verklig effekt blev och är fortfarande en viktig del i vår identitet.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.