Aktuellt

Prové uppmanar branschkollegorna

Sommarlovet – ett pärlband av härliga dagar att njuta av. Men inte för alla.

I Göteborg finns många barn som växer upp i familjer präglade av fattigdom, missbruk eller psykisk ohälsa. För dessa barn är sommarlovet en tuff tid. Stöd Göteborgs Stadsmissions sommarkollo där barn och föräldrar får en paus i en annars otrygg vardag. Vi kan tillsammans bidra till att barn i vår stad får en tryggare sommar och härliga minnen att ta med sig tillbaka till skolan.

Prové är genom vårt samhällsengagemang Attityd med och bidrar till att skapa en bättre tillvaro för barn och föräldrar i Göteborg. Detta gör vi genom en sommargåva – för 15.000 kr hjälper vi 15 barn.

Prové uppmanar våra branschkollegor att göra samma sak. 

För femtontusen kronor får femton barn ett härligt dygn med mat, aktiviteter och samtalsstöd på Stadsmissionens sommarkollo. Ni bestämmer själva hur många barn ert företag vill hjälpa.

Ny webbsida hösten 2019

Vi prioriterar alltid våra kunder och då halkar vår egen webbsida efter. Just i denna stund arbetar vi på för fullt med nya prove.se. Hösten 2019 är det dags för release! Håll till godo. 

Du är alltid välkommen att ringa oss!

Prové växer och söker nya medarbetare

Till dig som vill jobba med projekt- och förändringsledning och som brinner för att göra skillnad. Vi söker nu fler fantastiska konsulter till vår verksamhet! 
​Läs mer under Arbeta hos oss.