Kom i kontakt

Bli en av oss

Brinner du för att göra skillnad?

Prové är ett kunskapsföretag med förändringsledare som kombinerar professionalitet, engagemang och arbetsglädje när vi driver våra kunders förändringsresor. Tillsammans skapar vi utveckling. Vi tror på individens potential och egna ansvar, både när det gäller utvecklingen av våra kunder, Prové och oss själva. Vi ger stor möjlighet att påverka och för oss är det självklart att alla aktivt bidrar i Provés utveckling. Parallellt med kunduppdragen har vi aktiviteter och arbetssätt för att skapa en gemensam kunskapsplattform och spetskompetens. Vi har en stark sammanhållning, vi hjälper varandra, har roligt och värdesätter tid tillsammans. Vårt samhällsengagemang Attityd som stärker barn och ungdomar gör oss stolta och är en viktig del av vår identitet.

Vill du bli en av oss? Här kan du läsa mer om aktuella tjänster.

@WEAREPROVE

Följ oss på Instagram

På @weareprove kan du följa livet på och kring Prové. Här lägger vi upp det mesta som händer – och det händer mycket när man är ett gäng som drivs av ett aktivt liv med stort engagemang i mycket. Det handlar om livet, människor och förändringsledning.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.