Kom i kontakt

Förstudie och utredning

Var befinner vi oss och vart vill vi?

Allt förändringsarbete behöver starta i en kunskap om var vi befinner oss och en gemensam förståelse för vart vi vill. Utifrån denna bild kan tillvägagångssättet för förändringen formuleras. Prové har lång erfarenhet av arbete med förstudier, utredningar och verksamhetsanalyser. Vi vet att kunden har kunskapen om sin egen verksamhet. Provés arbetssätt involverar därför alltid kundens medarbetare i arbetet. Med vår erfarenhet om verksamhetsutveckling och förändringsarbete kan vi ställa rätt frågor, få fram all relevant information och kombinera fakta som ger en tydlig bild av nuvarande situation och förslag på förändringsinitiativ som är linje med verksamhetens uppsatta mål och önskade effekter.

Modeller och metoder

Modell och metod anpassas utifrån kundernas situation

Prové använder sig av både vedertagna och egenutvecklade modeller och metoder för att skapa förändring. Många av dem nyttjas inom flera kompetensområden. Vi har kompetens och förmåga att bedöma kundens behov och tar ansvar för att skapa den bästa kombinationen för genomförande så att förflyttning sker och önskade effekter uppnås.

Modeller och metoder

Vill du veta mer om förstudie och utredning? Lars Engelbrektsson svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.