Managementkonsult

Med fokus på helhet och kvalitet, verksamhetsnytta och arbetsglädje driver vi våra kunders förändringsinitiativ. Tillsammans, är viktigt för oss på Prové. Vi tycker om att utvecklas och göra saker tillsammans, både som kollegor och ihop med våra kunder.

Människan först. För att vi vet att det funkar, är vår devis. Det är människorna som arbetar här som är Provés stora ”varför”. Alla medarbetare har stor möjlighet att påverka och är en del av Provés gemensamma utveckling. Vi arbetar aktivt med kunskapsdelning och har aktiviteter och arbetssätt för att skapa en gemensam kunskapsplattform och spetskompetens. Vi värdesätter balans och välmående i livet, mellan jobb och privatliv.

Vi är alltid intresserade av bra människor. Vi tar emot ansökningar och anställer kontinuerligt. Arbetar du som managementkonsult idag eller har arbetat som managementkonsult tidigare och vill arbeta med projekt- och förändringsledning? Du har minst kandidatexamen och har flera års erfarenhet inom offentlig och/eller privat sektor.

Vi tror att du är driven och affärsmässig och att du på ett nyfiket och analytiskt vis sätter dig in i kundens situation och de utmaningar man står inför. Du är strukturerad och flexibel och har en mycket god förmåga att kommunicera både med dina kollegor och kunder. Ditt positiva sätt bidrar till ett bra arbetsklimat och du trivs med att arbeta varierat i team och självständigt.

Du har erfarenhet av något eller några av följande kompetensområden:

• Förändringsledning
• Projektledning och/eller programledning
• Organisations- och verksamhetsutveckling
• Projektledning av IT-orienterade verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av förvaltningsstyrning och förvaltningsmodeller och är van att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du förstår behoven och terminologin och kan föra en dialog med verksamhetens IT-leverantörer och arkitekter.
• Digital transformation
• Ekonomi- och verksamhetsstyrning

Placeringsort: Göteborg

Låter det som att Prové kan vara din nästa arbetsplats? Fyll i din ansökan här nedan. Vi tar emot ansökningar och anställer kontinuerligt.

Eller är du intresserad av att arbeta som underkonsult till Prové? Gör då detta valet i ansökningsformuläret här nedan.

Vad roligt att du är intresserad av Prové
Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Therese Brehmer vid frågor om anställning samt Sara Persson vid frågor om underkonsult:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.