Managementkonsult förändringsledning

Tillsammans, är viktigt för oss på Prové. Vi tycker om att göra saker tillsammans, både som kollegor och med våra kunder. Vi hjälper varandra, har roligt och värdesätter tid tillsammans. Vårt samhällsengagemang Attityd som stärker barn och ungdomar gör oss stolta och är en viktig del av vår identitet.

Vi är managementkonsulterna som arbetar nära våra kunders verksamheter. Med fokus på helhet och kvalitet, verksamhetsnytta och arbetsglädje driver vi våra kunders förändringsresor. Parallellt med kunduppdragen har vi aktiviteter som både utvecklar vår kunskapsplattform och bidrar till vår gemensamma värdegrund. Vi ger stor möjlighet att påverka och vi är alla en del av vår utveckling.

Individens egen utveckling är viktig. Den största utvecklingen sker i uppdragen – i vardagen där vi är experter i våra olika roller. En annan del görs genom egen reflektion, feedback och coachning mellan kollegor. Resterande del läggs på intern kunskapsinhämtning bland annat genom engagemang i våra kompetensgrupper och i Provés utveckling, samt genom externa utbildningar, kurser och seminarier.

Vi har återkommande konferenser och arbetsmöten där vi stärker vår sammanhållning, inspireras och tar del av varandras kunskap. Engagemanget och kreativiteten är något som alltid överträffar förväntningarna vid våra sammankomster och man får vara beredd på att få värk i både skratt- och dansmusklerna.

Människan först. För att vi vet att det funkar. Det är människorna som arbetar här som är Provés stora ”varför Prové?”. Idag är vi runt 65 medarbetare och samarbetspartners som arbetar som förändringsledare. Oavsett bransch eller om verksamheten är inom privat eller offentlig sektor, är förändring den gemensamma nämnaren för alla Provés uppdrag. Vi har hjälpt många individer och organisationer att uppleva effekten och här kan du läsa mer om våra olika uppdrag.

Vårt huvudkontor ligger precis vid havet och klipporna vid Önnereds Brygga. Här fyller vi på med energi och kunskap till våra viktiga uppdrag ute hos våra kunder. Att må bra är viktigt för oss och vi erbjuder hälsoaktiviteter i olika former, alltifrån styrke- och konditionspass till mental träning.

Vi värdesätter balans och välmående i livet, mellan jobb och privatliv. Vi har varierande, intressanta och utvecklande uppdrag hos en stor kundbredd där vi har starka, långa och förtroendefulla relationer. Vi tycker att det är viktigt med flexibilitet och tror på möjligheten att kombinera arbete på kontoret, hos kunden och från hemmakontoret utifrån uppdragens förutsättningar.

Just nu söker vi dig som arbetar som managementkonsult idag eller har arbetat som managementkonsult tidigare och vill arbeta med projekt- och förändringsledning. Du har minst kandidatexamen och har olika erfarenheter inom offentlig och/eller privat sektor.

Vi tror att du är driven och affärsmässig och att du på ett nyfiket och analytiskt vis sätter dig in i kundens situation och de utmaningar man står inför. Du är strukturerad och flexibel och har en mycket god förmåga att kommunicera både med dina kollegor och kunder. Ditt positiva sätt bidrar till ett bra arbetsklimat och du trivs med att arbeta varierat i team och självständigt.

Du har erfarenhet av något eller några av följande kompetensområden:

  • Förändringsledning
  • Projektledning och/eller programledning
  • Organisations- och verksamhetsutveckling
  • Projektledning av IT-orienterade verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av förvaltningsstyrning och förvaltningsmodeller och är van att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du förstår behoven och terminologin och kan föra en dialog med verksamhetens IT-leverantörer och arkitekter.
  • Digital transformation
  • Ekonomi- och verksamhetsstyrning

Låter det som att Prové kan vara din nästa arbetsplats?

Fyll i din ansökan här nedan. Vi tar emot ansökningar och anställer kontinuerligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Göteborg

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Annika Harrysson:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.