Managementkonsult med erfarenhet av offentlig sektor

Tillsammans, är viktigt för oss på Prové. Vi tycker om att göra saker tillsammans, både som kollegor och med våra kunder. Vi hjälper varandra, har roligt och värdesätter tid tillsammans. Vårt samhällsengagemang Attityd som stärker barn och ungdomar gör oss stolta och är en viktig del av vår identitet.

Vi är managementkonsulterna som arbetar nära våra kunders verksamheter. Med fokus på helhet och kvalitet, verksamhetsnytta och arbetsglädje driver vi våra kunders förändringsresor. Parallellt med kunduppdragen har vi aktiviteter som både utvecklar vår kunskapsplattform och bidrar till vår gemensamma värdegrund. Vi ger stor möjlighet att påverka och vi är alla en del av vår utveckling. Vi har återkommande konferenser och arbetsmöten där vi stärker vår sammanhållning, inspireras och tar del av varandras kunskap. Engagemanget och kreativiteten är något som alltid överträffar förväntningarna vid våra sammankomster och man får vara beredd på att få värk i både skratt- och dansmusklerna.

Det är människorna som arbetar här som är Provés stora ”varför Prové?”. Just nu är vi ca 65 anställda och vårt huvudkontor ligger precis vid havet och klipporna vid Önnereds Brygga. Här fyller vi på med energi och kunskap till våra viktiga uppdrag ute hos våra kunder. Att må bra är viktigt för oss och vi erbjuder hälsoaktiviteter i olika former, alltifrån styrke- och konditionspass till mindworkout.

Vi värdesätter balans och välmående i livet, mellan jobb och privatliv. Vi har varierande, intressanta och utvecklande uppdrag hos en stor kundbredd där vi har starka, långa och förtroendefulla relationer. Vi tycker att det är viktigt med flexibilitet och tror på möjligheten att kombinera arbete på kontoret, hos kunden och från hemmakontoret utifrån uppdragens förutsättningar.

Just nu söker vi dig som:

 • Vill arbeta med projekt- och förändringsledning
 • Har erfarenhet av uppdrag inom offentlig sektor
 • Har en kandidatexamen eller där över och 5–15 års erfarenhet som managementkonsult eller motsvarande inom ditt område

Och är:

 • Driven och kundorienterad
 • Analytisk och nyfiken
 • Strukturerad och affärsmässig
 • Flexibel och kommunikativ

Du har erfarenhet av något eller några av följande kompetensområden:

 • Förändringsledning
 • Projektledning och/eller programledning
 • Organisations- och verksamhetsutveckling
 • Projektledning av IT-orienterade verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av förvaltningsstyrning och förvaltningsmodeller och är van att verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du förstår behoven och terminologin och kan föra en dialog med verksamhetens IT-leverantörer och arkitekter.
 • Digital transformation
 • Ekonomi- och verksamhetsstyrning

Vill du arbeta i ett värderingsstyrt bolag med engagerade kollegor som professionellt och ödmjukt tar sig an våra kunders utmaningar? Välkommen att söka till oss! Vi rekryterar löpande. Maila CV och personligt brev till rekrytering@prove.se

På instagram heter vi @weareprove och där kan du följa livet som managementkonsult på Prové. På Linkedin är vi generösa med kunskapsdelning och ta gärna del av det vi skriver där.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med Annika Harrysson:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.