Kom i kontakt

Agila arbetssätt

Planera och genomför förändringar på ett effektivt sätt

Tillvaron för företag och organisationer idag kännetecknas av snabb teknologisk utveckling, ökande konkurrens och digitalisering. För att ständigt vara relevant för kunderna krävs förändringsförmåga. Förändringskraven omfattar såväl organisationens produkter och tjänster som strukturer, arbetssätt och kultur.

Att anamma agila arbetssätt och värderingar har för många verksamheter blivit nyckeln till flexibilitet. En agil organisation planerar och genomför förändringar på ett effektivt sätt, arbetar ofta tvärfunktionellt och har arbetssätt som ger kontinuerlig levereras av utvecklade produkter och tjänster. Prové har mångårig erfarenhet av att hjälpa organisationer att etablera arbetssätt och kultur för utvecklas i den agila världen.

Modeller och metoder

Modell och metod anpassas utifrån kundernas situation

Prové använder sig av både vedertagna och egenutvecklade modeller och metoder för att skapa förändring. Många av dem nyttjas inom flera kompetensområden. Vi har kompetens och förmåga att bedöma kundens behov och tar ansvar för att skapa den bästa kombinationen för genomförande så att förflyttning sker och önskade effekter uppnås.

Modeller och metoder

Vill du veta mer om vårt arbete med agila arbetssätt?
Melker Härnälv och Åsa Jansson svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.