Kom i kontakt

Individ-, Grupp- och Ledarutveckling

Det är människor som skapar förändring

Det är människor som skapar förändring. Genom att arbeta fokuserat med att utveckla individers, gruppers och ledares potential och effektivitet, skapar Prové förutsättningar att åstadkomma förändring och öka verksamhetsnyttan på riktigt. Vi har lång erfarenhet och kvalitetssäkrade metoder för individ-, grupp- och ledarutveckling. Metoderna grundas i upplevelsebaserad inlärning. Genom att låta deltagarna reflektera och lära av sina upplevelser skapas kraft att gå från ord till handling.

Prové arbetar utifrån principerna att tillit är grunden för all utveckling, att vi tror på individens egna ansvar och att vi alltid utgår från verksamhetsnyttan.

Modeller och metoder

Modell och metod anpassas utifrån kundernas situation

Prové använder sig av både vedertagna och egenutvecklade modeller och metoder för att skapa förändring. Många av dem nyttjas inom flera kompetensområden. Vi har kompetens och förmåga att bedöma kundens behov och tar ansvar för att skapa den bästa kombinationen för genomförande så att förflyttning sker och önskade effekter uppnås.

Modeller och metoder

Vill du veta mer om vårt arbete med Individ-, Grupp- och Ledarutveckling? Karin Jonason och Per Idström svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.