Kom i kontakt

Provés ledarskapsprogram

Provés ledarskapsprogram skapar medvetna och hållbara chefer med ett ledarskap som gör organisationen till en attraktiv arbetsgivare med nöjda kunder och goda resultat. Ledarskapsutvecklingen utgår alltid från affärsnyttan. Programmet ger förståelse för hur ledarskapet påverkar och påverkas av olika perspektiv i en organisation; individ, grupp och verksamhet. Deltagarna hittar sitt sätt att leda med hjälp av de verktyg de får och blir tryggare i sina roller som chef och ledare.

Konsulter från Prové ansvarar för och leder det ettåriga programmet, som omfattar fem moduler fördelat på 11 dagar med individuell coaching, hemuppgifter och träning i vardagen mellan gångerna. Vi genomför återkommande ledarskapsprogrammet hos kunder inom t ex byggbranschen, miljöbranschen, universitet och högskola.

Läs mer om INDIVID-, GRUPP- OCH LEDARUTVECKLING

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.