Attityd – Provés sociala ansvar – på riktigt

Den som mår bra är snäll. Och växer som människa.

Attityd arbetar för att barn och ungdomar ska få en trygg miljö där ingen känner sig ensam, utstött eller mobbad. Vi har genom åren tillsammans med ideella föreningar mött omkring 10 000 barn och unga i göteborgs­regionen.

Vi har arrangerat föreläsningar och utbildat för att hjälpa barn och unga att välja bort alkohol och andra droger. Attityd har bidragit med kunskap och tagit fram metoder som hjälper föreningarna att arbeta mot mobbning och övergrepp.

Attityd startades av Prové för att bidra till ett bättre samhälle. Vi använder vår erfarenhet inom förändringsledning och värdegrundsarbete för att stödja med kunskap och nya insikter. Att samarbeta med Attityd kostar inget.

Attityd har genom åren stöttat runt 25 föreningar

Olika föreningar har önskat och har behövt olika delar ur vår palett av aktiviteter. Tillsammans med föreningen har vi tagit reda på hur vi gör mest nytta. Vi planerade, deltog och stöttade hela vägen.

Vill du veta mer om Attityd? Susanne Holmudden svarar på dina frågor via susanne.holmudden@prove.se eller 0769-40 15 49.

Vi berättar gärna mer

Vill du veta mer om Attityd?

Ring oss på 0769-401 549.
Maila oss på attitydinfo@prove.se

 

Ibland kan det vara skönt att bli kontaktad.
Fyll i dina uppgifter så ringer Attityd upp dig.

Attityds viktiga arbete

Attityd på facebook och instagram

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.