Kom i kontakt

Föreläsning

16 mars: Ledarkraft Partille bjuder in Mia Börjesson

Hopp, optimism och glädje! Om att skapa tillit hos de unga.

Hur vi som ledare kan hålla viljan uppe hos de unga. Föredraget presenterar forskning och kunskap kring självtillitens grunder och kännetecken på tillit emellan ledare och deltagare. Att känna igen känslor och att förstå känslor ökar upplevelsen av sammanhang. HOPPET är en stark känsla som ger framtidstro och tillförsikt att det kommer att ordna sig och att det vi gör är tillräckligt bra. OPTIMISM är en känsla som skapar en grund för att vi sätter oss själva i rörelse och för oss fram mot smarta mål. GLÄDJE är förutsättningen för att vi ska anstränga oss och ge järnet.

Mia Börjesson är utbildad socionom, har examen i handledning i psykosocialt arbete med mångårig erfarenhet av att arbeta med tonåringar och deras närstående enskilt och i grupp. Sedan början av 2000-talet arbetar Mia bland annat med föredrag, handledning och samtalsmottagning. Mia  utgår från det salutogena förhållningssättet och använder teorier kring friskfaktorer och bemästringsstrategier i mötet med människor. Mia arbetar dessutom med coachande förhållningssätt både i samtal och i ledarskap, är certifierad coach och utgår ifrån ICF kärnkompetenser i coachingen.

När? 16 mars kl 19.00–20.15
Var? Föreläsningen sker via Zoom och länken får man vid anmälan samt dagen innan föreläsningen
Hur? Kostnadsfritt
Vem är föreläsningen för? Ledare som brinner för barn och ungdomars bästa i Partille kommun

TILL ANMÄLAN

Kontaktperson:
Linnéa Tyden Busck, linnea.tydenbusck@rfsisu.se eller tel 0709-265881

Ladda ner poster

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.