Kom i kontakt

Affärsutveckling

Medvetna affärsbeslut är början på en förändring

Affärsutveckling handlar om att tänka innovativt kring sina affärsmodeller och fatta strategiska beslut som ger kontinuerlig utveckling och långsiktig lönsamhet i verksamheten.​ Strategiska beslut innebär att prioritera rätt saker som säkerställer kundnytta över tid och tillgodoser kundbehov i en omvärld som ständigt förändras.

Provés modell för affärsutveckling betraktar medvetna affärsbeslut som en början på en förändring som påverkar olika delar av organisationen. Vårt arbetssätt säkerställer att ledningen har rätt information och förutsättningar för att fatta välgrundade beslut om företagets framtida affärskoncept och strategier.

Modeller och metoder

Modell och metod anpassas utifrån kundernas situation

Prové använder sig av både vedertagna och egenutvecklade modeller och metoder för att skapa förändring. Många av dem nyttjas inom flera kompetensområden. Vi har kompetens och förmåga att bedöma kundens behov och tar ansvar för att skapa den bästa kombinationen för genomförande så att förflyttning sker och önskade effekter uppnås.

Modeller och metoder

Vill du veta mer om vårt arbete med affärsutveckling?
Thomas Lewing och Christina Aspestedt svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.