Kom i kontakt

Digital transformation

Digital förändring börjar i människan

Digitalisering innebär att med hjälp av IT skapa ökat värde för verksamheten och dess kunder. Det kan medföra förändring av affärsmodell, erbjudande eller arbetssätt. I centrum av digitaliseringen står individen. Det är individer som initierar och leder förändringen och det är individer som använder resultatet. Prové har lång erfarenhet av att leda digitala förändringar. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med helheten, både teknik och människor, och att skapa engagemang och delaktighet.

För att lyckas med digital transformation krävs en bra strategi, kundfokus, insikter i teknikens möjligheter, ett effektivt genomförande och förmågan att vara agil. Vår expertis ligger i att kunna stötta i alla delar av digitalisering och att leda förändring. Det är individen som tar första steget, inte tekniken.

Modeller och metoder

Modell och metod anpassas utifrån kundernas situation

Prové använder sig av både vedertagna och egenutvecklade modeller och metoder för att skapa förändring. Många av dem nyttjas inom flera kompetensområden. Vi har kompetens och förmåga att bedöma kundens behov och tar ansvar för att skapa den bästa kombinationen för genomförande så att förflyttning sker och önskade effekter uppnås.

Modeller och metoder

Ska du påbörja ett digitaliseringsprojekt och vill veta mer om hur man lyckas med att nå effekt? Peter Ingerstam och Åsa Jansson svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.