Kom i kontakt

AleKuriren skriver: Inspiration för Ales ledare

AleKurirens Jonas Andersson skriver:

Tisdagen den 23 februari går startskottet för LEDARKRAFT – Ale. Den tidigare förbundskaptenen i orientering, Anneli Östberg, är huvudpersonen för den första av tre föreläsningar.
– Detta gör vi för att stötta och ge energi till våra viktiga ledare som brinner för barn och ungdomars bästa i vår kommun, säger föreningsutvecklare Emma Kronberg.

LEDARKRAFT – Ale är ett initiativ som växt fram ur en samverkansgrupp med representanter från Ale kommun, RF/SISU och Prové i spåren av covid-19.
– Föreningarna har stora utmaningar och inte minst är det tufft för ledarna. Många föreningar har fått ställa in eller ställa om i dessa coronatider och det kommer även rapporter som säger att en del ungdomar valt att sluta med sitt idrottande. Med den här föreläsningsserien vill vi ge ledare kraft, hopp och mod, säger Thomas Berggren från Prové.

Läs hela artikeln här

Länk till AleKuriren nummer 06 vecka 7 2021 (artikel sidan 15)

Initiativet till Ledarkraft växte fram ur en samverkansgrupp med representanter från Ale kommun, RF/SISU och Prové i spåren av Covid-19. Detta för att stötta och ge energi till våra viktiga ledare som brinner för barn och ungdomars bästa i Ale kommun.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.