Kom i kontakt

1 juli 2022

Expert inom förändringsledning kräver ständig kompetensutveckling

Att vara experter inom förändringsledning innebär för oss på Prové att vi ständigt kompetensutvecklar oss för att förbättra oss, och inte minst för att få inspiration framåt. Vi tycker att det är viktig att alltid kunna leverera med högsta möjliga kvalitet och effekt. I veckan genomförde vi certifieringar inom Prosci.

Proscis metodik och verktyg innebär att man kan skapa förändring på individnivå genom ADKAR®-modellen. Genom att tillämpa Prosci gör vi förändringsledningen mätbar och praktiskt användbar. Verktyget genererar resultat som kan användas i både agila initiativ och traditionella projekt.

­- Det var väldigt intensiva och roliga dagar – som gick snabbt! Utbildningen innehöll allt från förberedelser, quiz på morgonen efter, kunskapstester på kvällen och en presentation där vi fick samla allt vi lärt oss under dagarna. Mycket lärorikt, berättar Camilla Berglund, managementkonsult och förändringsledare på Prové, som var en av alla deltagare.

Proscis metodik inom förändringsledning bygger på mer än 20 års forskning och menar att det inte är organisationer som förändras utan individer, och att det är summan av förändringar på individnivå som skapar resultat. Detta ligger helt i linje med hur Prové ser på förändringsledning. Människan först, oavsett om det handlar om kund eller kollega, är vår grundfilosofi.

 

Mer om förändringsledning:

Att leda i förändring

Den framgångsrika förändringsresan vid årets Förändringsledningsdag

Få ut effekten av ert digitaliseringsprojekt

Vill du veta mer om förändringsledning och hur ni kan få ut effekten?
Karin Jonason och Mari Kilén svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.