Kom i kontakt

19 maj 2020

Webinar 28 maj: Att styra och leda i en turbulent värld

Prové tillsammans med SIQ bjuder in till ett kostnadsfritt webinar

Torsdagen den 28 maj kl 08.00 ­– 08.45

Begränsat antal platser, så anmäl dig redan idag!

I rådande Covid-19-läge behöver vi inte förklara att förändringar i omvärlden ställer nya krav på människor och organisationer. Vi vet alla ganska väl vad turbulens är just nu och att det påverkar oss alla. I turbulens är det lätt att ryckas med, och vi vill fokusera på hur ett medvetet förändringsarbete är viktigare än någonsin för att bevara eller öka konkurrenskraften och för att säkerställa överlevnad och framgång. I det rådande läget – där vi har en något suddig bild av hur framtiden kommer att se ut – har vi också en unik möjlighet att reflektera över varför och för vem vi som organisation finns till, var vi står idag och vart vi är på väg.

En snabbrörlig omvärld ställer nya krav på innovation och förändring. Vad behöver göras för att släppa loss kraften som finns i organisationen och utveckla ett ledarskap för hållbar framgång? Hur bör vi leda och styra organisationer i en turbulent värld? Föredraget belyser dessa frågor och fokuserar på framgångsfaktorerna som kännetecknar ledande organisationer.

Talare Mats Deleryd, vd för SIQ och Cecilia Träff, managementkonsult och förändringsledare på Prové. Moderator Anna Lycke Börjesson från Prové. Välkommen!

Anmäl dig här!

Mats Deleryd är vd för SIQ och mångårig erfarenhet av ledarskap i centrala roller på både nationell- och internationell nivå och har en professur vid Mälardalens Högskola inom Kvalitets- och organisationsutveckling.

Cecilia Träff är managementkonsult och förändringsledare på Prové. Internationell ekonom som har arbetat med förändringsledning i 25 år, i och med företagsledningar och styrelser i en rad olika branscher inom såväl offentlig som privat sektor.