Kom i kontakt

28 maj 2020

Se inspelningen av vårt webinar: Att styra och leda i en turbulent värld

Den 28 maj bjöd Prové tillsammans med SIQ in till ett gemensamt webinar.

Mats Deleryd, vd för SIQ och Cecilia Träff, managementkonsult och förändringsledare på Prové delade med sig av sina erfarenheter om ledarskap och förändringsledning. Moderator var Anna Lycke Börjesson från Prové.

I rådande Covid-19-läge behöver vi inte förklara att förändringar i omvärlden ställer nya krav på människor och organisationer. Vi vet alla ganska väl vad turbulens är just nu och att det påverkar oss alla. I turbulens är det lätt att ryckas med, och vi ville vid webinariet fokusera på hur ett medvetet förändringsarbete är viktigare än någonsin för att bevara eller öka konkurrenskraften och för att säkerställa överlevnad och framgång. I det rådande läget – där vi har en något suddig bild av hur framtiden kommer att se ut – har vi också en unik möjlighet att reflektera över varför och för vem vi som organisation finns till, var vi står idag och vart vi är på väg.

En snabbrörlig omvärld ställer nya krav på innovation och förändring. Vad behöver göras för att släppa loss kraften som finns i organisationen och utveckla ett ledarskap för hållbar framgång? Hur bör vi leda och styra organisationer i en turbulent värld? Föredraget belyser dessa frågor och fokuserar på framgångsfaktorerna som kännetecknar ledande organisationer.

Ta del av inspelningen från webinariet HÄR

Ladda ner presentationen som en PDF HÄR

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att ta del av framtida inbjudningar till våra webinar och föreläsningar. HÄR anmäler du dig.

Har du frågor om ledarskap och styrning eller vill veta mer om förändringsarbete? Mari Kilén och Karin Jonason svarar på dina frågor och funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.