Kom i kontakt

9 september 2020

Datum passerat. Webinar 24/9: Att leda med tillit

OBS Datumet har redan passerat. Ta del av inspelningen här: Att leda med tillit

 

Prové bjuder in till ett kostnadsfritt webinar torsdagen den 24 september kl 08.00–08.45

Hur du hittar trygghet i ditt ledarskap när förutsättningarna förändras

Vi lever just nu i en förändringens tid där vi som individer och organisationer påverkas på olika sätt. Osäkerheten gör att vårt behov av trygghet som människor och medarbetare kanske är viktigare än någonsin. Att aktivt arbeta med att bygga tillit gentemot varandra, både som ledare och medarbetare, är en nyckel för en hållbar framgång.

Det här webinariet riktar sig till dig som ledare och medarbetare. Vi vill inspirera till metoder och modeller att luta sig emot i en tid som tvingar oss till förändring. Du får också handfasta råd och tips med fokus på tillit, att vara förändringsledare, självledarskapet, kultur, värderingar och kommunikation.

”Min ambition är att skapa förståelse för att det är en utmaning att vara ledare i dessa dagar, men att vi fortfarande kan samma saker, även om vi får arbeta mer agilt nu. Genom att få några nycklar och tankeställare, vill vi få dig att känna en större trygghet i vardagen och i rollen som ledare” säger Camilla Tuneberg, Prové.

Talare Camilla Tuneberg
Moderator Tina Åsberg från Prové

 

 

 

 

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.