Kom i kontakt

24 september 2020

Se inspelningen av webinar: Att leda med tillit

Den 24 september bjöd Prové in till webinar. Camilla Tuneberg, managementkonsult och förändringsledare på Prové föreläste om hur du hittar trygghet i ditt ledarskap när förutsättningarna förändras. Moderator Tina Åsberg från Prové.

Vi lever just nu i en förändringens tid där vi som individer och organisationer påverkas på olika sätt. Osäkerheten gör att vårt behov av trygghet som människor och medarbetare kanske är viktigare än någonsin. Att aktivt arbeta med att bygga tillit gentemot varandra, både som ledare och medarbetare, är en nyckel för en hållbar framgång.

Det här föreläsningen riktar sig till dig som ledare och medarbetare. Vi vill inspirera till metoder och modeller att luta sig emot i en tid som tvingar oss till förändring. Du får också handfasta råd och tips med fokus på tillit, att vara förändringsledare, självledarskapet, kultur, värderingar och kommunikation.

Ta del av inspelningen här:

 

Ladda ner presentationen inkl 10 handfasta råd och referenser HÄR

Camilla hänvisade till en artikel om Psykologisk trygghet under webinariet. Läs artikeln HÄR.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att ta del av framtida inbjudningar till våra webinar och föreläsningar. HÄR anmäler du dig.

Har du funderingar kring hur ni kan arbeta upp tilliten till varandra på er arbetsplats eller vill veta mer om förändringsarbete?
Mari Kilén och Karin Jonason svarar på dina frågor och funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.