Kom i kontakt

4 november 2020

Se inspelningen av ”Arbetsflexitarian, digilog och organisationer som liknar slajm”

Årets kundevent, den 20 oktober, ställdes om till digitalt och vi bjöds på en underhållande och fascinerande digital livesändning med Göran Adlén. En av Sveriges mest prisbelönta föreläsare pratade trender, omvärldsspaning och om framtidens organisation. Moderator var Anna Lycke Börjesson från Prové.

– I framtidens organisationer behöver vi agera direkt och förbereda oss för framtiden. Vi måste bygga organisationer som liknar slajm, det vill säga vara snabbrörliga och formbara, säger Göran.

Han menar också att vi just nu har världens möjlighet att rekrytera rätt kompetens och bygga nya organisationer med flexibla arbetssätt. Vi kommer att se fler arbetsflexitarianer som jobbar på kontor ibland och ibland hemma. Detta kommer att påverka både vårt sätt att leda och företagskulturen. Och så berättade Göran om att vi mitt i den stora digitaliseringseran ser fler och fler analoga branscher som växer. För framtiden är inte bara digital. Framtiden är inte heller analog. Den är digilog.

Stort tack till alla er som deltog och som bidrog med ett fantastiskt engagemang på distans! Tack även till Vingaland för den fina produktionen! Sist men inte minst – ett stort tack till dig Göran för en mycket inspirerande föreläsning!

För dig som inte deltog eller vill se föreläsningen igen, här nedan kan du ta del av inspelningen:

 

 

Ta del av fler webinarinspelningar från Prové:

Att leda med tillit

Att styra och leda i en turbulent tid

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.