Kom i kontakt

7 juli 2022

Efter sommaren väntar en spännande höst där vi fortsätter att mötas, utvecklas och skapa effekter tillsammans!

Sommaren är äntligen här och en lång ledighet väntar runt hörnet för många av oss.

Under det gångna året har vi äntligen kunnat mötas igen och sett kraften och fått känna energin i det fysiska mötet. Det är fortsättningsvis en stor oro i världen och det handlar om att snabbt kunna hitta anpassningar i en föränderlig värld. Prové har stöttat flertalet organisationer och verksamheter med nya anpassade arbetsformer utifrån vad som är bäst för verksamheten, medarbetarna och kunderna. Det har exempelvis handlat om utveckling av nya processer och arbetssätt, stöd till ledning och chefer i strategiskt och taktiskt ledarskap, stöd i medarbetarskapet, verktyg för att leda sig själv och andra i förändring, planer för lokalanpassning och digitalisering och med att skapa en tydlig målstyrning och vision. Det har också varit viktigt att förtydliga det som redan finns och att hålla fast vid det grundläggande ledarskapet.

Efter sommaren väntar en spännande höst för många. Vi på Prové välkomnar bland annat våra nya traineer till vårt traineeprogram. Det ser vi verkligen fram emot. I samband med detta arrangerar vi vår Provéakademi, där alla medarbetare på Prové har möjlighet att ta del av sina kollegors kunskaper och erfarenheter i allt från agila arbetssätt till förändringsledning, digitalisering, ledarutveckling och mycket mer. Man kan alltid bygga på kunskap och vi tycker om att utvecklas i det här formatet tillsammans. Vi inleder även hösten med att föreläsa och inspirera inom ämnet förändringsledning vid Västsvenska Handelskammarens medlemsträff den 8 september. Hoppas att vi ses där!

Innan dess kan vi se fram emot en härlig sommar med nära och kära då jag önskar alla möjligheten att ladda batterierna inför en spännande höst där vi fortsätter att mötas, utvecklas och skapa effekter tillsammans!

Prové och jag önskar er alla en riktigt skön sommar!
/Anna Jensen, VD

Tips i sommar!
Under det gångna året har vi på Prové arrangerat en seminarieserie om det nya normala. Vi har fokuserat på individens behov och vad man som ledare behöver tänka på i distansledarskapet. I den sista delen som sändes nu i maj fokuserade vi på organisationens värdeskapande. Du hittar inspelningarna via länkarna här nedan:

Del 1 Tillbaka till framtiden: Jobbet och arbetsplatsen
Del 2 Tillbaka till framtiden: Det nya ledarskapet
Del 3 Tillbaka till framtiden: Den värdeskapande organisationen
 
Här hittar du anmälan till Västsvenska Handelskammaren den 8 september då vi pratar förändringsledning vid en av medlemsträffarna.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.