Kom i kontakt

9 juni 2022

Inspelning: Seminarium ”Den värdeskapande organisationen”

Kan organisationen vara relevant utan ett gemensamt varför?

Nu har vi kommit till del 3 av vår seminarieserie ”Tillbaka till framtiden”. Vi har vid de två första tillfällena fokuserat på individens behov och vad man som ledare behöver tänka på i distansledarskapet.

Vid detta frukostseminarium, som gick av stapeln den 20 maj, fokuserade vi på organisationens värdeskapande. Hur fortsätter organisationen vara relevant för medarbetare, kunder och övriga intressenter – kan det ske utan ett gemensamt ”varför” – är exempel på frågeställningar som diskuterades. Vilka vägval som organisationen än gör behöver vi nu mer än någonsin vara uthålliga i ambitionen att utvecklas för att säkra organisationens fortsatta framgång.

Det var Provés Lina Lundgren, Helena Ljungberg, Cecilia Träff och Tommy Blomqvist som guidade oss tillbaka till framtiden. Hur behöver en organisation fungera för att attrahera den kompetens man behöver? Vi pratade även om innovationskraft och organisatoriskt lärande – hur utvecklas vi tillsammans och hur fortsätter vi att vara relevanta?

Se inspelningen:

 

Se även de övriga delarna i serien:

Del 1 Tillbaka till framtiden: Jobbet och arbetsplatsen

Del 2 Tillbaka till framtiden: Det nya ledarskapet

Har du funderingar om innehållet i seminariet? Kontakta Viktoria Flodihn om du vill veta mer.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.