Kom i kontakt

26 april 2022

Bli en bättre chef inom förändringsledning

Det nya arbetslivet är föränderligt, men en sak är konstant: osäkerheten. Så  hur gör man för att leda i en förändring, när man egentligen inte ens vet hur tidsplanen ser ut? Experter och förändringsledare på Prové guidar när Simployer släpper sin rapport ”Det nya arbetslivet”, som tar helhetsgrepp kring arbetsplatsen och dess nya förutsättningar.

”Ja, även före pandemin präglades världen av förändringar – i kundbeteenden, i teknikinnovation, i organisationer. Men förut fanns det oftast i alla fall en plan, ett mål som projektet skulle nå, eller ett nytt kundbeteende att linjera erbjudandet efter.
– Det som är nytt nu är att vi har fått vänja oss vid att leva i en konstant osäkerhet, på både individ-, organisations-, och samhällsniv , säger Viktoria Flodihn, managementkonsult på Prové, ett konsultbolag specialiserat på förändringsledning. Vi vet inte hur situationen kommer att se ut om två  veckor, eller om ett halvår, eller om ett år, och den här osäkerheten är det vi måste lära oss att förhålla oss till.”

Ur ”Det nya arbetslivet” av Simployer

 

Ladda ner rapporten

 

Läs även:

HR – en naturlig partner i förändringsarbetet

Att leda i förändring

Se inspelningar från webinarieserien ”Tillbaka till framtiden”:

Del 1: Jobbet och arbetsplatsen

Del 2: Det nya ledarskapet

Vill du veta mer om hur du kan utvecklas i ditt ledarskap och leda i förändring?
Mari Kilén och Karin Jonason svarar på dina frågor:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.