Kom i kontakt

12 oktober 2021

Webinar 29/10: ”Tillbaka till framtiden: Jobbet och arbetsplatsen – ett paradigmskifte”

”I det nya arbetslivet är tid och plats för arbete viktigare än arbetstid och arbetsplats. För oss faller det sig naturligt att intressera oss för hur arbetet och arbetsplatserna utvecklas. Vi kan se en tydlig korsbefruktning av kraftiga förändringsprocesser. Näringslivet, samhället, skolorna, våra hobbies och våra liv kommer inte fullt ut gå tillbaka till att fungera som de gjorde före pandemin.” Cecilia Träff, managementkonsult och förändringsledare på Prové

Vad händer när restriktionerna nu lättar och vi kan börja träffas fysiskt igen? Kommer vi hinna ses mer fysiskt eller blir det fortsatt digitalt eller kanske digifysiskt? Har kundernas förväntningar på er förändrats?

Nu behöver vi ta till vara på positiva lärdomar och skapa tydlighet gällande arbetssätten och planer för vad och hur vi bör agera nu, medan och sedan.

Välkomna att ta del av första delen i en webinarserie från Prové som handlar om det nya normala. Provés Cecilia Träff och Tommy Blomqvist guidar oss tillbaka till framtiden och den här första delen fokuserar på jobbet och arbetsplatsen.

Datum: 29 oktober Tid: 08.00-08.45

.       

 

TILL ANMÄLNINGSSIDAN

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.