Kom i kontakt

29 juni 2023

Sommar, sol och tid för reflektion

Hittills under året har vi haft en intensiv och framgångsrik vår fylld med spännande kunduppdrag där Prové fått förtroende att hjälpa både befintliga och nya kunder på deras förändringsresor. Vi riktar ett stort tack till alla våra fantastiska medarbetare, kunder och samarbetspartners för förtroende, goda relationer och ett gott samarbete. Våren har också inneburit osäkerheter och utmaningar i både konjunktur och världsläge som vi alla behöver förhålla oss till. Vi tror att vi skapar störst trygghet och positiv utveckling genom att fortsätta hjälpas åt och tillsammans tar vi oss an hösten med stor tillförsikt.

Anna Jensen, VD på Prové

Efter sommaren väntar en spännande höst för många. Vi på Prové inleder hösten med att medverka vid Frihamnsdagarna – Sveriges nya arena för fria samtal där årets tema är framtiden. Det är viktigt för oss att aktivt vara en del av och påverka vår framtid. Det gör vi genom att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter om hur vi skapar hållbara organisationer och medarbetare. Den 31 augusti kl 15.20 står vi på scen Ingrid på Frihamnsdagarna och kommer att ha ett panelsamtal om vad verksamheter och organisationer kan göra för att vi människor ska hålla för framtidens arbetsliv. Hoppas att vi ses där!

En viktig del av vår framtid är våra barn och unga. Vi stöttar därför Stadsmissionens viktiga arbete genom vårt samhällsengagemang Attityd även denna sommar. En till synes liten utgift som lunch hemma till barnen under loven kan stjälpa en redan ansträngd ekonomi. Att även fylla sommarlovet med enkla aktiviteter som att köpa glass, ta en cykeltur eller åka buss till närmaste badplats är inte att tänka på. Då kan sommarlovet kännas alldeles för långt. Din organisation kan också vara med och förgylla sommarlovet för barnfamiljer i fattigdom. Läs mer på Stadsmissionens hemsida.

Med hopp om en riktigt skön sommar för alla! Vi önskar er alla möjligheten att ladda batterierna inför en spännande höst där vi fortsätter att utvecklas och skapa effekter tillsammans.

/Anna Jensen, VD på Prové

Lästips i sommar:

Programmet för Frihamnsdagarna

Provés arkiv med kunskapsbrev

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.