Kom i kontakt
Prové och Leader Lab

6 juli 2022

Prové inleder samarbete med Leader Lab, Sveriges största nätverk för morgondagens ledare

Vi vill bidra med kunskap till framtidens ledare och chefer att leda i förändring under komplexa förutsättningar, säger Anna Jensen, VD på Prové. Vårt samarbete med Leader Lab innebär att vi kan ha en naturlig dialog och ett kunskapsutbyte med morgondagens ledare. Det är viktigt för oss att både följa med i, och att bidra till, utveckling av framtidens ledarskap. 

Anna Jensen från Prové träffade Max Lidgard och Erik Lundahl från Leader Lab ute hos Prové i Önnered för att utbyta erfarenheter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prové har en lång erfarenhet och en gedigen kunskap av att utveckla människor, organisationer och verksamheter. Vi vet vad som krävs för att få till ett ledarskap som skapar sunda individer, organisationer och på lång sikt ett hållbart samhälle.

Prové arbetar utifrån att tillit är grunden för all utveckling, individens egna ansvar och vi utgår från verksamhets- och affärsnyttan. Inom Provés ledarskapsprogram skapar vi medvetna och hållbara chefer med ett ledarskap som gör organisationen till en attraktiv arbetsgivare med nöjda kunder och goda resultat.

 

Läs även

Det är människor som skapar förändring

Leader Lab är Sveriges största nätverk för unga med ledarambitioner.

De förbereder, utvecklar och matchar unga med attraktiva arbetsgivare, både för att hjälpa att ta första steget i sin karriär, men också för att på sikt ta det första steget in i ledarrollen.

Mer om Leader Lab Sverige

Vill du veta mer om vårt arbete med Individ-, Grupp- och Ledarutveckling? Karin Jonason svarar på dina funderingar:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.