Kom i kontakt

24 januari 2023

Prové föreläser om förändringsledning hos Handelshögskolan i Göteborg

Handelshögskolans Matix-program är en upplevelsebaserad magisterutbildning inom management och entreprenörskap där 30 studenter matchas med 30 företag varje år. Matix skapar utveckling på riktigt.

Därför är vi på Prové extra stolta över att bli inbjudna som gästföreläsare till ett program som är unik i sitt slag då de genom forskningsbaserade metoder utvecklar framtidens ledare, samtidigt som de hjälper företag som vill utvecklas att ta nästa steg.

Studenterna fick ta del av en föreläsning i ämnet förändringsledning när Provés Anna Jensen och Viktoria Flodihn bland annat delade med sig av 5 avgörande steg för att skapa de bästa förutsättningarna för förändringsarbete i en organisation.

Anna Jensen och Viktoria Flodihn från Prové förläste för studenterna vid Matix-programmet vid Handelshögskolan i Göteborg.

Kompetens i att leda individer och organisationer i förändring är avgörande för att nå önskade effekter med verksamhetsutvecklingen. Oavsett om förändringen handlar om att arbeta med digital transformation, utveckla en ledningsgrupp eller omforma arbetssätt så måste förändringen ledas på ett medvetet och metodiskt sätt och ingå i övriga ledningsaktiviteter.

Stort tack Matix och Handelshögskolan vid Göteborgs universitet för inbjudan och alla givande samtal och möten i samband med föreläsningen!

 

Läs även:

Förändringsledning

5 steg till effektivt förändringsarbete

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.