Kom i kontakt

13 mars 2020

Nu måste vi vara kreativa och erbjuda upplevelser utan att träffas fysiskt i samma omfattning

Vi har en utmanande situation i Sverige och världen, och som i alla lägen handlar det om att hjälpas åt. Hellre att vi är extra försiktiga under en viss tidsperiod, än tvärtom. Vårt syfte är att vara proaktiva och minimera spridningen av Covid-19 till kunder, kollegor och allas anhöriga. Det innebär att det är mindre fysiskt och mer digitalt som gäller.

Nu måste vi vara kreativa och erbjuda upplevelser utan att träffas fysiskt i samma omfattning. Vi är medvetna om att alla verksamheter och situationer är unika och därför har vi en nära dialog med alla våra kunder. Vårt arbete tillsammans fortsätter, men på ett anpassat sätt.

Eftersom detta är en ny situation, både för samhället i stort och för oss som företag och medborgare, så kommer hela tiden ny information och riktlinjer förändras. Det är därför viktigt att vi alla håller oss uppdaterade, tar del av informationen och gör omsorgsfulla anpassningar.

Folkhälsomyndighetens hemsida kan du följa senaste nytt.

Du kan även ringa 113 13 om du vill ställa frågor kopplat till Coronaviruset.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.