Kom i kontakt

26 april 2022

Frukostseminarium 20 maj: Den värdeskapande organisationen

Vi bjuder på frukost och kunskap vid havet

Kan organisationen vara relevant utan ett gemensamt varför?

Nu har vi kommit till del 3 av vår seminarieserie ”Tillbaka till framtiden”. Vi har vid de två första tillfällena fokuserat på individens behov och vad man som ledare behöver tänka på i distansledarskapet. Hur fortsätter organisationen vara relevant för medarbetare, kunder och övriga intressenter – kan det ske utan ett gemensamt ”varför” – är exempel på frågeställningar som diskuterats. Vilka vägval som organisationen än gör behöver vi nu mer än någonsin vara uthålliga i ambitionen att utvecklas för att säkra organisationens fortsatta framgång.

Vid detta frukostseminarium fokuserar vi på organisationens värdeskapande och det är Provés Lina Lundgren, Helena Ljungberg, Cecilia Träff och Tommy Blomqvist som guidar oss tillbaka till framtiden. Hur behöver en organisation fungera för att attrahera den kompetens man behöver? Vi pratar även om innovationskraft och organisatoriskt lärande – hur utvecklas vi tillsammans och hur fortsätter vi att vara relevanta?

När: Fredagen den 20 maj kl 08.00– 08.45, frukost från kl 07.15
Var: Provés lokaler vid havet i Önnered, Önnereds Brygga 5

Vi dukar upp frukost från kl 07.15 och seminariet börjar kl 08.00. Var gärna på plats minst 15 minuter innan seminariet startar. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Har du funderingar om innehållet i seminariet? Kontakta Cecilia Träff om du vill veta mer.
Övriga frågor välkomnar vi till info@prove.se:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.