Kom i kontakt

29 april 2024

Cinode träffade Provés VD Anna Jensen för ett samtal om medbestämmande

Cinodes Mattias Loxi träffade Provés VD Anna Jensen för en intervju om vår kultur och hur vi arbetar med bland annat medbestämmande och vårt samhällsengagemang Attityd.

De flesta kan starta företag, men det är få som kan driva dem, skriver Cinode i sin artikel. Det kan vara svårt att sätta fingret på bolagets “why”, alltså varför gör du det du gör? Det är därför både viktigt och lärorikt att lyfta verksamheter som faktiskt lyckats hitta sitt “why”. Prové är ett sådant exempel. Provés grundfilosofi är människan först, oavsett om det handlar om kund eller kollega.

– Ägarna startade bolaget för att göra skillnad för människor och organisationer på riktigt och på så sätt nå verkliga effekter med förändringar. Att arbeta med förändringsledning handlar om att förflytta människor och om förändring av mänskligt beteende. Vi arbetar med många olika typer av förändringsarbeten, med det gemensamma målet att få med människorna på resan. Det har varit vårt fokus från dag ett, säger Anna Jensen i intervjun.

Anna Jensen, VD på Prové

Läs hela intervjun här.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.