Kom i kontakt

15 maj 2023

8 juni: Ledarskapsfrukost tema Förändringsledning (passerat)

Hur skapar vi rätt förutsättningar för förändring? Oavsett om förändringen handlar om att arbeta med digital transformation, utveckla en ledningsgrupp eller omforma arbetssätt måste förändringen ledas på ett medvetet och metodiskt sätt och ingå i övriga ledningsaktiviteter. Förflyttning av individer och organisationer sker genom att möta människor, förstå deras perspektiv och utifrån det skapa motivation och driv att ta sig mot det gemensamma önskade läget.

Det här pratar vi mer om den 8 juni när vi på Prové bjuder in till ledarskapsfrukost vid havet i Önnered.

Urban Alm, Arbetsmiljö- och Förhandlingschef för Peab Koncernen och Josefin Lundberg Abrahamsson, Avdelningschef Kretslopp och Vatten inom Göteborgs Stad, delar med sig av sina erfarenheter från förändringsresor. Viktoria Flodihn, expert inom förändringsledning på Prové delar med sig av sin kunskap och ger konkreta råd. Samtalsledare är Christina Aspestedt, managementkonsult och förändringsledare från Prové.

Det är ett begränsat antal platser och är enbart ett fysiskt event. Boka din plats redan idag. Tipsa gärna även dina kollegor.

Välkommen!

När? 8 juni kl 07.30-09.00.
Var? Hos Prové, Önnered Brygga 5, Västra Frölunda
Frukost serveras mellan 07.30-08.00. Föredraget och panelsamtalet startar kl 08.00.

Sista anmälningsdagen den 6/6.

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.