ProvéEffekten #1 2020  Webbversion
290 PROVE LOGO 2019
293 effekten
ProvéEffekten #1 MARS 2020
#1: Vi pratar ledarskap
I det allra första numret av ProvéEffekten djupdyker vi i ämnet ledarskap. Vad är viktigt att tänka på om man ska lyckas med sitt ledarskap? Hur kan man utveckla sitt ledarskap? Vad innebär psykologisk trygghet? Vi vill vara framgångsrika med det vi gör – lika viktigt är det att vara en arbetsplats där det finns hållbarhet för medarbetarna.
344 beskuren jensen anna prove
För att kunna leda andra måste man ha koll på sig själv
Vi träffar Anna Jensen, VD på Prové, och pratar ledarskap.

– Med en bakgrund som elitidrottare upplevde jag både fantastiskt och mindre bra ledarskap och hur det påverkade resultaten i gruppen.
347 psykologisk trygghet 2
Psykologisk trygghet för hållbara arbetsplatser
Alla företag, organisationer och arbetsplatser vill nå uppsatta mål, bedriva en verksamhet där det finns ett framåtdriv och en effektivitet. Vi vill vara framgångsrika med det vi gör. Lika viktigt är det att vara en arbetsplats där det finns hållbarhet för medarbetarna. 
346 ledarskapsprogram
Provés ledarskapsprogram
Provés ledarskapsprogram skapar medvetna och hållbara chefer med ett ledarskap som gör organisationen till en attraktiv arbetsgivare med nöjda kunder och goda resultat. Programmet ger förståelse för hur ledarskapet påverkar och påverkas av olika perspektiv i en organisation; individ, grupp och verksamhet.
Utsikten
Vi blickar ut, bevakar och inspireras av vår omvärld varje dag. Tänk att exempelvis en skoputs kan innebära så mycket mer än ett par skinande skor? Det handlar om de små sakerna för att nå in och inte bara nå ut.
Här kommer redaktionens tips för att inspireras i ämnet ledarskap:
Shoeshine_bild
Mer än bara skoputs
Små gester, vare sig det är tal, kroppsspråk eller handskrivna meddelanden, kan skicka stora signaler om vem vi är, vad vi bryr oss om och varför vi gör vad vi gör. Låt inte tekniken ta över din mänsklighet.
Podcast_bild
PODDTIPS: Vi lyssnar på
Förnuft & känsla – en Di-podd om ledarskap. I Förnuft & Känsla intervjuas Sveriges mest framgångsrika och inspirerande ledare på temat ledarskap. Podden leds av Caroline Åkerlund.
336 beskuren iStock 647358888
Insikten
A leader's job is not to do the work for others, it's to help others figure out how to do it themselves, to get things done, and to succeed beyond what they thought possible.

Simon Sinek
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on Facebook
307 PROVE LOGO NEG
$$$open$$