Kom i kontakt

17 mars 2022

Marie Smedbro har gått in i rollen som managementkonsult

Vi hälsar en ny kollega välkommen till Prové! Marie Smedbro har gått in i rollen som managementkonsult hos oss.

Hej Marie – vad kul att du har börjat hos oss! Vad var det som lockade med Prové?
– Jag har känt till Prové i många år. Prové har en grundfilosofi, ett förhållningssätt och arbetssätt som är hållbart för såväl våra kunder, som oss medarbetare. Det finns en stark drivkraft hos alla på Prové som handlar om att få göra skillnad och bidra till långsiktig utveckling för både verksamheter och individer.

Vad ser du fram emot i din roll som managementkonsult?
– Jag har erfarenhet och kompetens av ledning och styrning inom både privat och offentlig verksamhet och har arbetat med förändringsledning i komplexa projekt och organisationer i roller som projektledare och linjechef. Mitt fokus har varit utveckling av fysiska och digitala miljöer tillsammans med utveckling av individer, grupper och ledare.

– I min roll som managementkonsult vill jag skapa förutsättningar för människor och verksamheter att förverkliga sina mål och visioner. Jag vill fortsätta arbeta med förändringsledning utifrån olika perspektiv så att våra kunder når önskade effekter med sin verksamhetsutveckling. Att dessutom vara med att bidra till att den potential som finns hos individer och organisation tas tillvara för utveckling i en verksamhet är något jag ser fram emot i min roll. Utan människors vilja och drivkrafter ­– ingen utveckling!

Varmt välkommen till Prové, Marie!

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.