Kom i kontakt

19 augusti 2019

Årets traineer

Vi välkomnar årets traineer till Prové! I våras hade vi en lång och gedigen antagningsprocess till Provés traineeprogram, som bland annat innehöll intervjuer och gruppövningar. De som klarade utmaningarna och som fick ett positivt antagningsbesked strax innan sommaren var Anton Carlsson, Emilie Junefelt, Hanna Johansson och Josefin Andersson.

Varmt välkomna!

 

Faktaruta
Provés traineeprogram vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta som en engagerad och drivande managementkonsult inom förändringsledning och verksamhetsutveckling i en miljö som får människor att växa. I traineeprogrammet får du lära dig Provés verksamhet från grunden, bygga nätverk inom företaget och du kommer under programtiden tränas in i konsultrollen. Till Provés traineeprogram söker vi nyutexaminerade studenter som har en master- eller magisterexamen. Som trainee ska du ha ett stort engagemang för att utveckla dig själv, dina kollegor och våra kunder.

Här hittar du mer information om Provés Traineeprogram.

 

Kontakta Annika Harrysson om du vill veta mer om Provés Traineeprogram:

Aktuellt

Vi håller dig uppdaterad

Ta del av det senaste från Prové. Nyheter, analyser, omvärldsbevakning, evenemang och föreläsningar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev ProvéEffekten så får du dessutom massor av inspiration direkt i din inkorg.

Läs våra tidigare nyhetsbrev här

Kunskap om förändringsledning

Prenumerera

ProvéEffekten från Prové. Kunskap, inspiration, analyser, rapporter och mycket mer. Kommer ut ca 4 gånger/år:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.