Managementkonsult

Gillar du förändringsledning? Vill du jobba i ett växande bolag med engagerade kollegor som professionellt och ödmjukt tar sig an våra kunders utmaningar?

Prové är ett managementkonsultbolag med stark tillväxt och vi söker dig som brinner för att göra skillnad och vill jobba med projekt- och förändringsledning. Vi söker dig som har erfarenhet som managementkonsult eller motsvarande. Vi värdesätter följande egenskaper:

 • Driven och kundorienterad
 • Nyfiken
 • Strukturerad
 • Affärsmässig
 • Flexibel

Just nu söker vi framför allt dig som har erfarenhet, intresse och vilja att jobba med projektledning av IT-orienterade verksamhetsfrågor. Det kan exempelvis vara kravställning, upphandling, implementation, integration och digital transformation.

Övriga efterfrågade kompetensområden är:

 • Projektledning och/eller programledning
 • Förändringsledning
 • Automotive
 • Stadsutveckling

Din roll som managementkonsult innehåller bland annat:

 • Vår kund – vårt fokus och den viktigaste relationen på jobbet
 • Att förstå kundens behov, leverera det stöd som situationen kräver och överträffa förväntningarna
 • Kunna arbeta både själv och i team! Vi hjälper varandra!

Vi tror att du har en högskoleexamen och minst fem års erfarenhet inom ditt område.

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med:
Annika Harrysson 0768 401 461, 
annika.harrysson@prove.se.

 

Provés Traineeprogram

Startar i september 2019 Är du intresserad av att arbeta som managementkonsult i en inspirerande miljö där du får möjlighet att påverka?

Provés traineeprogram vänder sig till dig som är intresserad av att arbeta som en engagerad och drivande managementkonsult inom förändringsledning och verksamhetsutveckling i en miljö som får människor att växa. I traineeprogrammet får du lära dig Provés verksamhet från grunden, bygga nätverk inom företaget och du kommer under programtiden tränas in i konsultrollen. Till Provés traineeprogram söker vi nyutexaminerade studenter som har en master- eller magisterexamen. Som trainee ska du ha ett stort engagemang för att utveckla dig själv, dina kollegor och våra kunder.

Ansökan till Provés traineeprogram med start september 2019 är stängd.
Information om Provés traineeprogram med start hösten 2020 kommer att finnas tillgänglig efter sommaren.

 

Kundansvarig 

Ansökan till rollen som Kundansvarig hos Prové är stängd.

Människan först, oavsett det handlar om kund eller kollega, är vår grundfilosofi. Prové är managementkonsultbolaget som är på stark tillväxt men som lägger stor vikt vid att behålla det mindre företagets klimat. Idag är vi 95 medarbetare som arbetar i projekt inom både offentliga och privata verksamheter. Hos oss utvecklas och utmanas man och vi har roligt tillsammans.

 

Som kundansvarig hos oss kommer du ha en central roll och du är ett av våra ansikten utåt. Du är genuint intresserad av människor och lever för att skapa relationer. Du är kreativ, nyfiken och har erfarenhet och vana av att lyssna in och förstå kundernas behov. Du ser möjligheter och håller dig ajour med nya modeller och verktyg. Du är självgående och en ansvarstagande lagspelare. Du kan utifrån kundbehov forma, förklara och sälja in managementtjänster. Om du är aktiv i nätverk inom näringslivet och digitala affärsnätverk är det ett stort plus.

 

I din roll som kundansvarig ansvarar du för:

 • Utveckling av kunder och befintliga uppdrag i samarbete med våra konsulter
 • Uppföljning av 100% nöjda kunder
 • Ge återkoppling till konsulter efter uppföljning av uppdrag
 • Möta våra affärsmål
 • Driva affärer genom hela säljprocessen
 • Aktivt bidra i vårt kompetens- och tjänsteutvecklingsarbete
 • Tillsammans med vår marknadsfunktion driva marknadsföringsaktiviteter

 

Din bakgrund:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande
 • Managementkonsultbranschen

 

Prové satsar på individens utveckling och kontinuerlig kompetensutveckling. Vi arbetar också för en aktiv och hälsosam livsstil. Dessutom har vi ett stort engagemang för att barn och ungdomar ska erbjudas en trygg miljö där ingen känner sig ensam, utstött eller mobbad, via vårt samhällsengagemang Attityd. Självklart tror vi på jämställdhet.

 

Låter detta intressant? Då vill vi väldigt gärna veta mer om dig. Skicka in ett personligt brev med CV till anna.jensen@prove.se. Skriv ”Kundansvarig Prové” i ämnesraden. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att ringa Anna Jensen på tel 0768 401 409. Sista ansökningsdag är 8/3. Intervjuer sker löpande så maila oss gärna så snart du kan.

 

Ort: Göteborg 
Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning

 

Om Prové
Prové står för upplev effekten! I våra uppdrag formulerar vi tillsammans med kunden önskade effekter för aktuellt utvecklingsarbete och utformar och driver medvetet arbetet för att nå resultat. I vårt fokus finns vår kund, den viktigaste relationen på jobbet. Vår arbetsdag handlar om att förstå kundens behov, när vi gör det kan vi leverera det stöd som situationen kräver och överträffa förväntningarna. Prové har sitt ursprung i viljan att göra skillnad och vi hjälper varandra.

 

Provés erbjudande omfattar förändringsledning och projektledning inom verksamhets-,
organisations- och affärsutveckling samt individ-, grupp och ledarutveckling.  Vi har gedigen
erfarenhet och kvalificerad kompetens inom ledning och styrning, organisation, arbetssätt och stödfunktioner. I kunduppdragen nyttjar vi erkända och egenutvecklade modeller och verktyg samt väl valda arbetssätt för att säkerställa kvalitet i genomförande och resultat samt delaktighet och förankring. Våra kunder finns inom både offentliga och privata verksamheter.